apan kang Konami Corp, panyedhiya slot mesin lan sistem global industri game, on Monday announced sing sukarela delisting saka sawijining Amérika Depositary enggo Bareng (ADSs) saka New York Stock Exchange (NYSE) dadi efektif sadurunge bukaan saka dagang ing April 24 classement des utomo au poker. onami, perusahaan tiyang sepah saka US basis Konami Game Inc, wis ngandika sing listing ing NYSE iki "ora ekonomi sabdho" lan dagang volume saka sahame ing NYSE nyumbang "mung bagian sekedhik cilik saka total volume dagang saka sawijining enggo bareng".onami ngandika iku niat kanggo njaga sawijining Amérika Depositary Panrimo program ing AS, nambah sing ngarepake sawijining ADSs "bakal terus kanggo bakal perdagangan ing U classement des utomo au poker a imprimer. ing liwat-the-counter pasar". classement des tokoh au poker.