Pokerstars CEO Rafi Eskanazi bubar marang reporters sing perusahaan kudu nimbang penarik saka pasar Australia amarga menyang tambah akeh musuhan legislative kahanan ngendi ana casino mbukak near me.
Minggu iki a juru wicoro kanggo NT Keuangan njamin idin kaya Sportsbet, Ladbrokes, nang 365, betfair lan Unibet sing NT niat kanggo perang imposition saka kuwi taxing lan losses proyek iku bisa pemicu ing wilayah. "Yen ngajokaken tax dadi ahead iku bakal mbusak Northern Territory kang kauntungan competitive minangka ngarep saka perusahaan bookmaking ing negara iki." Operator Casino Vera&Yohanes lan 888poker mandegake operasi Downunder ing pungkasan 2016 lan awal ing 2017, mungguh ana ing ngendi xcite center ing parx casino. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita carane kowe menang amba ing blackjack. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil carane kowe menang amba ing gambling. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun carane kowe menang amba ing roulette.

"Iki [NT] pamaréntah bakal perang iku kabeh cara," a juru wicoro kanggo Bendahara kang kantor ngandika carane kowe menang amba ing mesin slot.