saka kang RFP pengajuan periode bakal mbukak saka januari 6 14 februari taun sabanjuré, ana kang woro-woro nyatet carane kowe menang amba ing gambling.
Panguwasa lokal bakal banjur nggawe pengadilan bab calon' nduweni hak carane kowe menang amba ing roulette. Deadline kanggo formal IR usulan-usulan bakal dadi ing April 2020 carane kowe menang amba ing mesin slot. Ing wulan juni taun sing, Osaka pemerintah bakal melu pilih pribadi-sektor partner kanggo IR bid kanggo pamaréntah nasional ing 2021 amelia belle casino ing amelia la. bakal-bakal IR partner kemampuan kanggo ngleksanakake IR project; ing proses kang iku migunakake sawijining casino-bisnis revenue; apa iku kamungkinan kanggo bisa kanggo nggawe IR project stabil bisnis; lan wikan kekuatan financial saka partner kuwi, bakal ing kanthi jumlah ongko count kanggo nganti 300 nilai, miturut menyang Osaka prefektur pemerintah kang ana woro-woro.penawar' kemampuan kanggo kontribusi kanggo komunitas lokal – kalebu search employment – diwenehi 100-nilai nimbang amelia belle casino ing amelia louisiana. Carane suitor alamat dadi-disebut 'gambling kecanduan' masalah lan uneg-uneg sosial bakal akun kanggo maksimum luwih 140 poin. amelia belle casino nomer telpon.