Paris Las Vegas wis looking kanggo nambah sawetara dazzle kanggo sawijining Menara Eiffel. Clark County Komisi on Wednesday disetujoni modifikasi kanggo properti kang signage rencana sing kalebu animasi anyar cahya kanggo 640-mlaku tiron saka Prancis kang paling ditepungi lambang. — Clark County Nevada (@ClarkCountyNV) 7 November, 2018 rencana bakal nambah 322,560 kothak kaki saka cahya kanggo kulon lan kulon-lorone saka menara amelia belle casino morgan kutha. Video nuduhake conto saka apa ing cahya bisa katon kaya sing digambaraké sing mencorong abang, putih lan biru lampu karo obah pola cassper nyovest ft frank casino download fakaza. Menara Eiffel cahya iku salah siji komponèn saka properti kang mlebu modifikasi cassper nyovest ft frank casino mp4 download.
Perusahaan uga plans kanggo nambah 360-alun-mlaku animasi digital MIMPIN wall mlebu ing mburi kidul bangunan lan papat animasi mlebu kanggo ana freestanding balon mlebu. cassper nyovest ft frank casino download.