PI wiwit nyediakke casino token kanggo kasino ing Macau patang puluh tahun kepungkur roulette rintangan sing padha nomer telu. Iku counts kabeh kutha kang enem operator casino antarane klien roulette rintangan abang ireng mbayari. PI adhedhasar ing Las Vegas, lan wis unit manufaktur ing Beaune, Prancis casino del sol pegawe keuntungan. Perusahaan uga wis kantor dodolan ing Macau, diadegaké ing desember 2010. casino saka srengenge paskah madhang.