Yen spanyol operator Codere wis sawijining cara, kabeh internasional online gambling operator bakal tindakake Microgaming kang mimpin lan njaluk ing neraka metu saka Dodge. Ing ngisor iki bukak saka sing nyata-dhuwit iOS app ing Italia, lintang-Lintang saiki wis dirilis versi padha kanggo Android langit ute casino bowling jam. Nanging Codere kamenangan ora sapuan resik langit ute casino cortez co. Codere dibukak tindakan legal marang Bwin pungkasan April, asserting sing Austria rasukan tiyang istri kang ngarsane online ing unlicensed pasar gunggungipun "kompetisi ora adil" wiwit tanah basis operator kaya Codere wis ora dipilih, nanging kanggo mirsani hukum lokal lan tetep offline casino paling apik ing yuma az. Sportingbet iki dipeksa kanggo nyelehake munggah €2m simpenan kanggo angkat injunction nalika cilik sadurunge pengadilan casino paling apik kansas city. (Gambling Selaras lapuran sing Codere wis "disalin lan pasted" padha injunctions marang liyane perusahaan porsi pasar spanyol.) Komersial pengadilan ing Madrid salajengipun diwenehake interim injunction marang Sportingbet kang spanyol-madhep situs Miapuesta, kang banjur diblokir dening spanyol panyedhiya layanan internet lan pemroses pembayaran mo. 15 ing 1pm casino paling apik ing wichita ks. 16, Barcelona mercantile pengadilan ditolak imposing lan injunction marang PokerStars, kang lagi nyimak sing lintang-Lintang liyane dianakaké EU-based lisènsi lan wis resmi applied kanggo spanyol lisènsi sapisan pamaréntah mutusaké kanggo kurban wong-wong mau casino paling apik ing west virginia.