Ensuing investor gupuh ngasilaken ing enggo bareng nutup dina dagang mudhun 14% online gambling industry statistics uk. Morana uga kabaripun ngakeni sing GVC investor wis tengen kanggo dadi spooked dening perusahaan loro anjog execs ditching akeh sing holdings ing tumata sale proses online gambling industry market value. Nanging, woro-woro nerangake mung rong minggu sawise Feldman didol 900k GVC bareng – luwih saka telung kwartal saka total saham ing perusahaan – netting £6m payday ing proses.

Ing ngisor iki laporan, perusahaan dikonfirmasi Feldman ana ing cara kang metu lan sing proses ngenali panggantos iki "ing cara lan ing sawijining orane tumrap sekolah awal." Feldman wis GVC ketua wiwit taun 2008 lan owah-owahan anyar kanggo UK corporate governance kode menehi saran sing kursi saka publicly perdagangan perusahaan ora occupy posisi sing kanggo maneh saka sangang taun, nggawe Feldman kang metu soko saka kesimpulan senajan piyambakipun nglampahi online gambling industry total revenue. Enggo bareng ditutup ing £5.88 dina mega ngedol-mati iki announced, sawise dagang minangka dhuwur minangka £11.70 pungkasan juli chip biru casino ganjaran program.

GVC enggo bareng ditutup metu ana kang dagang mudhun saklawasé 2.5% kanggo £5.19 chip biru casino rocks lounge jadwal.