Bab Peluru Bisnis Online Bingo Summit Saiki ing sawijining 9 taun Online Bingo Summit tetep industri kang nomer siji acara kanggo wong-wong ing online bingo vertikal chip biru casino prices kamar. WhichBingo dianugerahi 'Game Situs Review saka Taun' ing 2011 EGR anugrah, ngiring dening 'Game Online Masyarakat Taun' ing 2012 anugrah chip biru casino rocks lounge. WhichBingo.co.uk iki banjur dikembangaké minangka page darmabakti warta diadegaké kanggo nutupi UK online bingo pasar, lan wiwit taun 2004 wis tetep anjog jeneng ing industri tau wiwit. Kita yahoo iku kanggo nggawe kita anugrah sore murup saka summit kanggo kabeh pamiarso." Ngandika ing atas saka Online Bingo Summit, Acara Panjadwal Jonny Clegg ngandika, "Kita lagi bungah kanggo partner karo dikenali pimpinan pasar ing online bingo industri tembung kanggo nggawe metu saka casino. Ing wangun nominasi bisa ditemokaké ing www.whichbingo.co.uk/awards/nominate/ Kanggo informasi luwih lengkap babagan WhichBingo Anugrah visit: www.whichbingo.co.uk/awards/about/ utawa hubungi Wayne Howe, Acara Panjadwal ing[email protected]ichbingo.co.uk,telephone 0113 3930500. Ing sawijining inti paling gedhé direktori UK bingo camping, saéngga pemain kanggo maca lan ninggalake review ing saben situs tembung kanggo nggawe metu saka aksara casino. Shortlists bakal bisa diterbitake ing awal April lan sijine kanggo voting umum kanggo netepake pemenang ing saben kategori. Iku nambah malah luwih alesan kanggo kabeh bingo profesional kanggo rawuh taun iki kang summit." Bingo operator looking kanggo menang siji saka 10 WhichBingo Anugrah bakal perlu kanggo mesthekake padha ngirim sing nominasi sadurunge deadline ana 28th Maret tembung kanggo nggawe metu saka aksara poker. Ing WhichBingo Anugrah wengi prajanji kanggo dadi nyata murup taun iki bingo summit, salah siji sing kita lagi kabeh sing tenan looking nerusake kanggo. Ing mburi anugrah proses, pemenang bakal presented karo sing anugrah ing eksklusif industri acara ing London ing 15 Uga minangka bagéan saka taunan Peluru Bisnis Online Bingo Summit paling apik ing slot pindah dh.