t G2E Asia 2018, topik telu bakal dijamin dening Asia Lotre Expo lan Forum: "Asia Lotre Tren Pasar lan Dinamika"; "Kesempatan, Tantangan saka Asia Industri Lotre lan Jaman Amba Data"; lan "Accelerating Asia Industri Lotre – tanggung Jawab Sosial Perusahaan lan Teknologi Pembangunan Inovasi" paling apik ing slot pindah setan kerja bfa. G2E Asia 2018 bakal njupuk panggonan antarane 15 Mei lan 17, 2018 ing Venetian Macao casino resort.ccording kanggo November statement saka G2E Asia kang nglumpukake, luwih saka 90 persen saka ruang lantai kanggo 2018 perdagangan nuduhake wis didol paling apik ing slot pindah kéwan keprigelan kerja.

G2E Asia 2018 uga disetel kanggo fitur Lotre Pavilion, Bagean lan Komponen Pavilion lan area disebut Integrasi Resorts Pengalaman.t G2E Asia 2017, ngomong toko acara disebut Asia Lotre Forum iki co-tuan rumah dening – ing sisih siji, China Lottery Salon lan Asia tanggung Jawab Gaming Alliance – lan ing liyane, G2E Asia nglumpukake, Amérika Game Association lan Reed Pameran. paling apik ing slot pindah boomkin.