Ing sisih plus, revenue net apik 2% kanggo €256m apa slot mbukak on saturday. Veikkaus dumadi telung sadurunge dewekan game operasi – lotteries lan olahraga totoan, mesin slot lan horseracing – sing padha amalgamated ing Veikkaus banner ing wiwitan taun pungkasan. Toko wagering ana mudhun 14.6% nalika online totoan eked metu andhap asor 0.8% munggah argos pindho dawa slot toaster.

Veikkaus' digital revenue apik dening 10% ing taun-taun, nggawa digital kang nuduhake Q1 kang dodolan sakabèhé kanggo saklawasé 44% argo casino kode promo ora simpenan. Tokoh dirilis ing minggu iki nuduhake Veikkaus ngasilaken sales €805.6 m ing telung sasi pungkasan Maret 31, mudhun 1% saka periode pungkasan taun sing padha argos 4 irisan dawa slot toaster.