ong Kong legislator Abraham Shek Lai Wong, biasane dikenali ing media lapuran ana minangka Beijing loyalist, wis diangkat minangka direktur non-eksekutif sawijining Asian casino investor Kebangkrutan Pembangunan Internasional Ltd argo casino kode promo ora simpenan. Peran iki karo efek saka ana, miturut pakaryan babagan penyimpanan file dening tenan kanggo Hong Kong bourse, sawise jam dagang ing dina sing padha.r Shek uga wis diangkat dadi anggota mungguh komite audit, nominasi komite lan komite bayaran Kebangkrutan Internasional, pakaryan babagan penyimpanan file nyatet.e bakal anduweni kanggo HKD300,000 per taun (US$38,707) ing fees kanggo directorship.r Shek minangka direktur non-eksekutif sawijining ing 17 liyane Hong Kong-kadhaptar perusahaan umum, kalebu Macau casino operator SJM Holdings Ltd, miturut Kebangkrutan Internasional kang ana pakaryan babagan penyimpanan file argos 4 irisan dawa slot toaster. Liyane kuwi directorship miturut kanggo pakaryan babagan penyimpanan file, karo Hong Kong-kadhaptar Far East Konsorsium International Ltd, kang melu ing casino resort rencana ing Brisbane, ibukutha saka Queensland ing Australia.et liyane saka Pak Shek kang non-eksekutif sawijining directorships karo Hong Kong-kadhaptar ITC Properties Group Ltd argos delivery ngarep wektu slot.
Ing November, perusahaan terakhir iki melu ing mundhut sawetara saka kapentingan usaha ing Macau kang 13 Hotel, ajang sing sadurunge gegadhangan duwe casino. Hotel saiki shuttered.r Shek veteran legislator ing Hong Kong Administrative Region Special, kanggo fungsi konstituensi makili real estate lan sektor construction carane kanggo menang ing 4-8 watesan holdem.

Panjenenganipun bubar ngumumaké niat kanggo ngupaya re-pemilu kanggo istilah anyar saka Hong Kong Legislative Council, miturut media lapuran ana.anding Internasional dipun promosiaken lan makaryakke resor karo manca-mung casino, disebut Jeju Shinhwa Donya, ing Jeju island, populer korea Kidul panggonan liburan kanggo Cina lan turis domestik. carane kanggo menang minangka bakul ing blackjack.