onami Corp kang game lan sistem divisi dilapurake tambah ing revenue net 11,9 persen kanggo telung sasi rampung 30 juni. Jepang konglomerat announced ana sing revenue net saka divisi ngrambah JPY6.8 milyar (US$66.3 yuta) kanggo periode.perating income saka game lan sistem iki uga munggah, Konami kacarita carane kanggo menang ing 6 kelompok blackjack. Iku ngrambah JPY1.3 milyar, lan nambah saka 4,8 persen dibandhingake karo taun kepungkur.onami ngandika kinerja bek dening "terus ngalangi dodolan" saka Podium lan Kauntungan seri saka lemantun, utamané ing U. pasar carane kanggo menang ing 1-2 ana watesan poker. "Full-ukuran marketing uga ing proses sing ana ing Wétan, Tengah lan Amérika Kidul lan Eropah, ngendi kita digunakake ing bangunan jaringan distribusi," nyatakake perusahaan. Konami uga penyetor slot game lan casino sistem manajemen.onami kang pachinko divisi dilapurake 401 persen mlumpat ing bathi net, kanggo JPY3.5 milyar.

Iku isih dikirim lan income operasi mundhut saka JPY427 yuta, kang dibandhingake karo mundhut saka JPY486 yuta taun sadurungé.onami sakabèhé revenue net kanggo telung sasi rampung 30 juni ngadeg ing JPY48.6 milyar, munggah dening 6.6 persen ing taun-taun terms. Net income wungu dening 45,6 persen, kanggo JPY1.4 milyar carane kanggo menang ing 2 kelompok blackjack. Kejabi game lan pachinko, Konami uga melu ing donyaning hiburan digital, lan kesehatan lan fitness. carane kanggo menang ing 21 blackjack.