GVC Holdings' totoan Ladbrokes account wis tergabung tanggung jawab gambling unsur menyang sawijining sponsor saka Scottish bal-balan carane kanggo menang ing 2 kelompok blackjack. On Monday, GVC announced sing Ladbrokes, kang wis disponsori Scottish Profesional Liga bal-Balan (SPFL) wiwit 2015, bakal incorporate anyar tanggung jawab gambling pesen menyang tim seragam, match program lan stadion signage kanggo seko saka sawijining sponsor carane kanggo menang ing 21 blackjack.
Minangka bagéan saka Gawe tanggung Jawab Gambling kampanye, Scottish pemain bakal nyandhang tanggung jawab gambling badges ing shirts miwiti karo 2019-20 mangsa iku ilani casino mbukak sesuk. Tanggung jawab gambling iklan bakal mbukak ing kabeh match program, karo padha pesen muncul ing digital MIMPIN boards lan interview backdrops iku ilani casino mbukak ing washington.

Pesen iki bakal adhedhasar ing Senet Group Nalika Fun Mandheg, MANDHEG kampanye, kang pisanan dibukak ing 2015. Senet dhingklik Gilliam Wilmot ngandika program wis "buktiaken sawijining kemampuan kanggo nyambung meaningfully karo pemain" lan dheweke disebut adoption saka pesen dening Ladbrokes lan SPFL "gedhe wewengkon saka karya kita apa." Kampanye uga bakal nggunakke mantan Celtic striker Yohanes Hartson, sing sadurunge berjuang karo dhewe masalah gambling kegiatan punika gambling ilegal angkara.

Ngandika ing acara kampanye bukak ing Glasgow, Hartson ngandika dasi-up iki "sangat positif" lan hailed Ladbrokes kanggo nggawe gaweyan kanggo "bantuan wong ngenali pratandha [saka masalah gambling] sadurunge padha njaluk menyang tataran kono iku ora bali." Ing acara sing padha, SPFL CEO Neil Doncaster mbelo group rikuh pakewuh kanggo tindakake timbal saka inggris Football Association (FA), kang mlaku adoh saka sponsor menehi hasil karo Ladbrokes pungkasan taun sawise concluding sing sesambetan kuwi padha boten cecek kanggo olah rogo awak barratt blackjack aniseed & vanilla roso es lollies. Doncaster nyatet sing FA "ana ing sasampurnané posisi sing beda musna saka us lor wewatesan" lan sing "kita ngirim ora isin adoh saka kasunyatan sing iki ngewangi kita nggawe wujud financial investasi ing Scottish bal-balan." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre baronessen fra benzintanken slot optaget.