Gamblit nuduhake aturan video saka konsep game kang Scrabble-jinis tembung game, kayata sing ditemokaké ing game sosial situs web, iki digabungake karo tradisional mesin slot. Kabeh telung èntitas ditampa lisènsi rekomendasi sing bakal perlu persetujuan final saka Nevada Game Komisi ing juni 19. "Iku bakal mbukak munggah pasar anyar." Yen Game Komisi pratandha mati mengko sasi iki, Nevada bakal dadi Gamblit page pasar iku tachi palace casino ditutup.

Sak liyane-saka-90 menit pangrungon ing Carson Kutha, ing Game Papan Kontrol dianjurake sing Gamblit Game lan tiyang sepah perusahaan bakal dianugerahi telung beda produsèn-jinis lisensi. Burnett ngandika. "Kita bakal sijine wagering pengalaman ing hiburan produk," Meyerhofer ngandika iku tachi mbukak casino saiki. Amérika Ibukutha iki digawe ing program sing ngidini kanggo nandur modal menyang cilik perusahaan operasi lan nyedhiyani kepemimpinan pitulungan dfo kidul wharf-kanggo-makutha. Mikir "Tembung Karo kanca-Kanca" meets "Bejo Sevens." Konsep, Gamblit CEO Eric Meyerhofer marang Papan Kontrol, kanggo nggawa pelanggan liyane dhateng casino kang slot mesin lantai specifications gawe anyar passport slot online sing kasedhiya.