Loro-12 wiji, Montreal Kanada lan Chicago Blackhawks dikirim menang ing seri openers, lan loro tim inang, ing Edmonton Oilers lan Toronto Maple Leafs ambruk ing page game ngendi sing casino kripik digawe. Akhir minggu opening iya ndeleng sawetara ngageti asil. Rolas Konferensi Eastern tim wis encamped ing Toronto, nalika 12 Konferensi Western tim muter ing Edmonton ngendi sing blackjack lading digawe. Sing klebu ana kang menang 2-1 dening Colorado Longsor liwat mbelo juara Piala Stanley St. Awit ora ana pembuangan nekani game, MGM oddsmakers ngomong ana kauntungan tartamtu kanggo inang tim, utawa kanggo maksud apa game nglibatno Canadian tim.

Liwat ana, BetMGM punika aturan anyar pelanggan sing wager $1 ing NHL game $100 ing free bets yen goal wis ngetung ing game ngendi sing casino dadu digawe. Ing wager khusus kasedhiya ing New Jersey, Colorado, West Virginia, lan Indiana ngendi sing blackjack stashes ing mandheg. Ing Illinois, kaloro-game paling populer, totoan-wicaksana, ing Saturday ana Blackhawks nggumunke 6-4 menang liwat Edmonton.. Louis Blues, ngendi Nazem Kadri damel game-juara karo mung :00.1 kiwa ing jam slot app kanggo dhuwit nyata.
Minangka muter resumes, Boston Bruins lan Tampa Bay Kilat padha favorit kanggo menang Piala Stanley slot lan wings champaign il. Ndhuwur patang tim ing saben konferensi bakal ngadhepi saben liyane ing babak-robin format kanggo nemtokake wiji.