Spanyol lan Prancis wis dijupuk langkah liyane menyang sambungan online poker likuiditas ing ngisor iki publikasi resmi saka Spanyol peraturan anyar ngendi sing blackjack stashes ing mandheg. On Monday, Spanyol Resmi Negara Gazette diterbitake resolusi mlebu ing desember 29 dening spanyol game pengatur Alamat General de Ordenación del Juego (DGOJ) authorizing online poker likuiditas enggo bareng antarane negara-dilisensi operator ing Spanyol, Prancis, Italia lan Portugal slot app kanggo dhuwit nyata. Resolusi cathetan sing anyar inter-jurisdictional persetujuan bakal ngetik menyang pasukan ing dina sawise sawijining publikasi, kang bakal nggawe selasa, 16 januari resmi D-Day Eropah online poker blumbang-fungsi enggo bareng, senajan proses nyata ora kamungkinan kanggo miwiti langsung amarga perlu kanggo technical diwenehi persetujuan slot lan wings champaign il. Lintang-Lintang Group spanyol-dilisensi PokerStars.punika temtu bakal dadi pisanan operator kanggo nyilem menyang blumbang iki, karo PokerStars.fr duwe wis wis ditanggepi a salib-wewatesan lisensi saka prancis pengatur ARJEL slot app menang dhuwit nyata.

Online poker pasar ing loro Spanyol lan Prancis wis bubar ditampilake flickers gesang ing ngisor iki kurangé populasi dawa, senajan iki umumé amarga wutah ing online turnamen, minangka awis game tokoh terus geser (ing paling ing Spanyol). Ing interview anyar karo Casino Warta Saben dina, DGOJ direktur Juan Espinosa Garcia (digambarke) sought kanggo emosi pangarepan sambungan likuiditas nyediakake langsung ngedongkrak kanggo sacara lokal dilisensi poker operator poker face di lady gaga traduzione. Garcia nyariosaken iku ana "perlu kanggo menehi sawetara wektu kanggo poker pasar kanggo ngganti menyang kasunyatan anyar." Sing ngandika, Garcia punika manteb ing ati sing keuntungan long-term saka sambungan likuiditas wekasanipun bakal gawe uwong yakin liyane Uni Eropa diatur pasar kanggo nggabungake papat page-mover negara poker face definisi ing tagalog. Portugal wis ana sethitik panuntun dhumateng ing sawijining kemajuan menyang gabung Prancis lan Spanyol, nalika Italia kang prasetya kanggo nimbulaké ing mangu sawise sawetara lokal pejabat senat wungu discredited uneg-uneg babagan laundering dhuwit.
Garcia mecat iki bantahan, matur "saka intine perspektif rencana ngirim tenan dadi kuwat minangka ring-fenced nasional kahanan likuiditas." Ing DGOJ uga wis mulled likuiditas enggo bareng tawaran kanggo non-poker verticals 'kang nomer saka pemain tombol kanggo nemtokake bebungah, kayata online bingo utawa gotong [ijol-ijolan] bets." Nanging, plans iki bakal tundhuk jinis padha "methodical evaluasi lan sinau" kanggo mesthekake aturan, operator lan umum kabeh niru sawetara entuk manfaat. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.