On Friday, loro-lorone adoh mati maneh ing pengadilan sadurunge Hakim Paul Engelmayer slot app menang dhuwit nyata. Ngandika pangrungon bisa njupuk panggonan nganti arang-arang sabanjuré minggu, supaya, kanggo wayahe, Bitar kang lemari klambi bakal tetep winates kanggo oranye jumpsuit poker face di lady gaga traduzione. Luwih, mayuta-yuta Bitar ngemu ing manca bank-bank bisa digunakake "kanggo liru Bitar kanca-kanca lan kulawarga biaya sing digandhengake karo forfeiture kang tanggungan jaminan." Akhire, pamaréntah dropped petunjuk gegayutan dikabarake disualekno saka FTP aset dening perusahaan saingan PokerStars dening kang lagi nyimak sing Bitar kang kaputusan kanggo bali menyang US iki digawe "sakcepete sadurunge anyar kepemilikan iki samesthine kanggo njupuk liwat ing Lengkap Ngiringake Poker lan siksa Bitar tho, jeopardizing kemampuan kanggo tetep ing Irlandia." Supaya apa kang mutusaké kanggo njaluk ing bidang!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Ing DoJ claims Bitar ngalahake bali kudeta nyoba karo dhukungan saka "sawetara allies" lan dening insisting sing "peran ing perusahaan iki banget kritis, lan sing piyambakipun lan mung kang bisa mundhakaken dhuwit saka investor anyar sing bisa ndarbeni saham ing perusahaan kanggo support sawijining operasi terus njaba Amerika Serikat." Ing DoJ njogo Bitar iki kabeh banget weruh sing FTP iki banjur rencana Ponzi, lan kepinginan kanggo njaga kontrol iki strictly amarga "wanted kanggo nyegah saka unraveling." Bitar ketoke uga wanted kapasitas kanggo njaga nglereni piyambak paychecks, nampa "liwat $2m gaji pembayaran" antarane Black Friday lan iki kepungkur ana. On Monday, Bitar miber saka Irlandia kanggo New York kanggo ngadhepi biaya sing ing April 15, 2011 'Black Friday' indictments nggawa marang online poker perusahaan dening Departemen Kehakiman US.

Kwirangan mantan Lengkap Ngiringake Poker (FTP) CEO Ray Bitar bakal tetep ing kunjara ing paling nganti 9 juli, ing ngisor iki pangrungon pengadilan ing New York on Friday. Ing DoJ ndhukung sing anyar biaya saka 'penipuan kabel marang pemain' ing superseding dakwaan unsealed mung sawise Bitar ana ing ditahan wis tambah tentrem sing Bitar bakal nindakake runner yen dirilis ing tanggungan poker face definisi ing tagalog. Bitar dibatalake ngrancang riko menyang US saka Irlandia ing Maret 2011 ketoke sawise concluding saka "diskusi Lengkap Ngiringake Poker perusahaan pitutur wis karo Pamaréntah ing pungkasan 2010 sing dakwaan bisa dadi caket." (Bonus tidbit: Bitar tahun 14 April!) Ing DoJ claims wis bola-bali marang jeksa agung Bitar nyewo post-Black Friday yen "wanted kanggo alamat ketundha biaya, kang perlu kanggo bali [US] sakcepete." Ing DoJ uga ditambahake credence juli 2011 gosip sing FTP shareholders wis nyoba kanggo oust Bitar poker face diowahi dening kula.