Wynn mengko ngandika ing deposition sing marang Okada papan bakal "ndeleng yen kita bisa nindakake iku," miturut kanggo ana kang mirengake opo slot n bets kode bonus. Okada migunaaké nalika piyambakipun mlebu waiver lan idin kanggo ngidini Ms slot paling kamungkinan kanggo mencet. "Sing ateges apa (Okada legal anggota tim) sing saiki ngandani kita padha dienggo kanggo nindakake: 'We would like kanggo wing iku ing ngarsane saka hakim,'" Bice marang Hakim Gonzalez slot seluler casino ora simpenan. Ing kasus iki dijadwal pindhah menyang Nevada nyoba hakim ing April slot mod apk unlimited dhuwit. Wynn pengacara Todd Bice diterangake silihan obrolan minangka "samar diskusi" karo ora sebutno saka dollar ukuran, kadewasan utawa tingkat ireng wong lanang ing jack ryan.