Nalika Pass dibukak ing 1 April, Taun CEO Derek Stevens ana ing antarane wong-wong sing dirawuhi upacara. Panjenenganipun dianggo ing Roti lan Bourbon restaurant. "Iku mung apik tenan kanggo ndeleng kuwi bhinéka ing salah siji werna kabeh cedhak bebarengan, ngendi wong bisa pindhah nglampahi dhuwit, duwe wektu apik, lan dadi aman," gusti marang koran slot wektu ing portia. Iku kabuka ing tanggal 1 juli, taun 1962. Circa Olahraga makaryakke ing buku sing sifat lan ing Tuscany Suites lan Casino ing Flamingo Dalan, wétan saka Las Vegas Strip. Iki rawuh minangka Kidul Nevada kutha wis nglakoni kawentar ireng drum ora slot iwak. Nevada Game Komisi disetujoni noto on Thursday, miturut menyang Las Vegas Review-Journal.
Henderson punika bab 15 mil kidul-wétan saka downtown Las Vegas. Ing kajaba iku kanggo sportsbook, casino wis papat tabel blackjack, a craps meja, roulette meja, lan luwih saka 350 mesin game ireng pindho diamond slot mesin mbayari. Tiyang sepah Golden Knights muter sing game ngarep ing T-Mobile Arena ing Las Vegas Strip near Taman MGM ireng drum slot watesan texas.