o liyane kasino sing dijadwal kanggo mbukak ing Primorye ing 2016, senadyan sawetara proyèk anyar sing ngrancang kanggo zona.r Nekhaev nyatakake Primorye Integrasi Zona Hiburan ramalan kanggo generate revenue tax luwih saka RUB700 yuta taun dening 2019 ireng pindho diamond slot mesin mbayari. Tokoh wis samesthine kanggo nggayuh RUB2.5 milyar dening 2022, panjenenganipun dipetik matur.ccording kanggo perantara Uni Game Pasar Asia Ltd, Primorye nawakake banget competitive fiskal sistem kanggo operator casino ireng drum slot watesan texas. Ana tax ing revenue game reged, minangka Primorye panguwasa mung pangisian daya saben wulan tetep tax RUB125,000 per game meja lan RUB7,500 saben slot mesin.r Nekhaev nyatakake – minangka dipetik ing website Primorsky Krai Pembangunan – sing kamar hotel sumber ing Primorye wis samesthine kanggo nggayuh 1,500 unit dening 2019 ireng e jack san giovanni. Sawise kabeh ngrancang pembangunan sing rampung, dening bab 2022, tokoh bakal jumlah kanggo 6,500 unit, resmi nyatakake.e ditambahaké sing Primorye wis kui 1,000-plus non-construction proyek, karo nomer proyek kuwi kamungkinan kanggo tally luwih saka 9,000 dening 2019 roulette de porte de garage.

Ing 2022, Primorye Integrasi Zona Hiburan iki samesthine kanggo makaryakaken luwih saka 15,000 wong, Pak Nekhaev nyatakake. Iku perlu kanggo narik kawigaten kondhang operator, sing bakal bisa, bebarengan karo pemerintah, kanggo nggawe fasilitas... lan banjur kanggo ngatur èfèktif. A contone apik iku kasino," Pak Skoriy kabaripun ngandika.e uga disorot peran penting saka casino resort ing ngasilaken "stabil" tax revenue kanggo pamaréntah regional.ong Kong-kadhaptar operator casino lan pangembang NagaCorp Ltd iku salah siji saka investor ing Primorye.

Tenan nyuwil lemah ing casino resort ing mburi Mei 2015 roulette de porte de douche neptunus. NagaCorp sadurunge wis nyatakake – ngisor iki autumn 2013 woro-woro sawijining rusia persetujuan investasi – sing menehi resor bakal duwe 100 tabel game, 500 elektronik mesin lan gedhe theatre fasilitas kanggo maringi leladen 2,000 wong uga minangka hiburan kurban kuwi minangka karaoke komplek lan spas roulette de porte de garage sectionnelle.

Property ramalan kanggo mbukak ing waktu katelu saka 2018..