Ngelmu Game wis ditambahi sawijining pasar Eropah ngarsane, nggayuh romania lisensi kanggo isi lan game layanan liwat tambahan SG Interaktif.

SG Interaktif wis dikonfirmasi sing menehi isi online wis musna manggon ing Romania kanggo dilisensi operator kalebu Unibet, 888, Betfair lan Netbet free online dhukun tenung slot. Lisensi, dianugerahi dening romania pengatur Oficiul Nasional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), efektif saka 1 juli cara alam bébas slot mesin download. Bob Hays, Wakil Presiden Komersial, Interaktif ing Ngelmu Game, ngandika: "Nggawa kita produk anyar yuridiksi tansah macem alam bébas telung slot dhuwit recehan free. "Kanthi kuwi kuwat pirsawan ing Eropah, kita sumurup expansion kanthi cepet menyang Romania fokus ing nyediakake salah siji saka ombèr lan paling jero portofolio saka isi kanggo operator lan pemain memper bakal ono gunane kanggo wong-wong alam bébas tornado casino mlebu. "Pemain ana hasrat bab isi kita, lan karo akeh saka kita pelanggan sing wis ana wis dilisensi kanggo operate ing Romania, kita bakal bisa kanggo mencet lemah mlaku karo buktiaken kita portofolio.

"Kita antisipasi iki kang pisanan akeh efisien ekspansi menyang mentas diatur lokasi." Ing ONJN ngenalaken sawijining framework peraturan anyar kanggo gambling online pungkasan taun, publishing blacklist ing juli 2015 48 unlicensed camping lan nyatakake ing wektu sing operator pengarepan kanggo ngetik maneh pasar kudu mbayar entri/amnesty ragad..