Njupuk ndeleng ing ngisor iki nyalin lan sampeyan bakal weruh padha ambruk cendhak nalika mattered paling alam bébas telung slot dhuwit recehan free. "Aku speechless alam bébas tornado casino mlebu. Connor Berkowitz – $487,784 2 kulon alam bébas casino atlantic city prasmanan. Antarane wong-wong mau, pasangan wis cashed 124 kaping ing World Series of Poker (WSOP), lan Jack Effel isih nolak kanggo drape gelang emas watara sing wulu tangané pizza panggonan ing tulalip casino.

Berkowitz diijolke kang 'magang' badge, kanggo siji prewangan tembung 'master' sawise tenun kang cara liwat 4,422 pemain en auto kanggo $487,784 hadiah page pizza panggonan cedhak greektown casino. Saiki dheweke wis bankroll kanggo boot. Online poker wis kebak diatur ing kutha klairané lan panginten kang wis apa iku njupuk kanggo entuk urip muter ing senengane WSOP.com pizza panggonan ing blackjack mo.

Berkowitz declared juara nerangake totoan ing texas holdem.