Wadhi dhuwur mburi Baccarat program padha duwe cantik ala uga, meh lisensi kanggo nyolong kanggo junket reps. Sing pilihan saka Umum Managers wis dismal lan iku malah luwih apik tenan sing game diijini Umum Managers padha milih kanggo dadi dilisensi. Miturut ana laporan saka Los Angeles Times koran, tumindak iki diajukake sasi pungkasan ing Los Angeles County Unggul Pengadilan lan claims sing saben siji saka 60 nuntut wis nyumbang sawetara $545,000 menyang 2014 revamp saka Las Vegas property nanging wis durung nampa sing permanen Amerika Serikat 'ijo sim'. Nalika kuwi, tumindak purportedly contends sing wastani migunaaké langsung jaminan sing padha bakal diganjar karo permanen penduduk kertu ing 30 sasi casino satelit kode bonus 2021. Lagi babar blas mati pancing kene. Kepemilikan group wis buktiaken dadi blas ora bisa ing kemampuan kanggo mbukak casino casino satelit casino ora bonus simpenan. Biyèné dikenal minangka Sahara Hotel and Casino, ing 1,327-kamar AMG Las Vegas, kang fitur trio hotel menara uga minangka 50,000 sq ft casino aturan sawetara 600 slot kajawi 60 tabel game, iki dituku dening Stockbridge Capital Group ing taun 2007 sadurunge kang mati patang taun mengko sawise 59-taun mbukak ing Strip casino satelit 100 mlebu munggah bonus.
Sawijining bab wektu casino satelit 25 giliran free. Koran kacarita sing tuntutan hukum, kang uga jeneng operator hotel SBE Entertainment Group kajawi imigrasi konsultasi Henry Global Consulting Group minangka wastani, alleges sing investor padha ngojok-ojoki kanggo mlebu inggris-basa versi program visa dokumen senadyan paling ora sacara kebak pangerten basa iki. Ing statement kanggo Los Angeles Times, Stockbridge Capital Group kabaripun ngumumaké yen tuntutan hukum 'tanpa patut' lan wis ora samesthine kanggo 'ngrintangi sale' saka sawijining AMG Las Vegas holdings kanggo Meruelo Group casino paling cedhak kanggo meridian.

"Sawise AMG [Las Vegas] kabuka, iku wis dinuga ora nguripake mediawiki saka siji dina lan saiki ing verge kang bangkrut," maos bagean saka tuntutan hukum dikutip dening koran mississippi.