Pantun Daya Betfair enggo bareng saiki dagang ing London Stock Exchange sawise completion saka €8 milyar panggabungan loro totoan buta. Enggo bareng mentas-ditambahake Pantun Daya Betfair padha ngakoni kanggo Dublin lan London pasar ing selasa esuk sawise menehi hasil iki rampung ana ing wayah wengi. Ing listing saka Betfair kang enggo bareng ing dhaftar resmi Financial Tumindak Authority (FCA) padha uga dibatalake. Anyar entitas, digabungake karo bathi taunan luwih saka £1.1 milyar, ditutup sawijining dina pisanan ing London Stock Exchange (LSE) karo rega nuduhake saka £104.90.
"Perusahaan wis pleased kanggo ngumumke sing karo rencana gadhah saiki dadi efektif, kabeh kahanan kanggo dianjurake setunggal wis wareg lan completion wis dumadi," ngandika Pantun Daya Betfair ing statement kanggo LSE neo geo 4 slot kabinèt. Pantun Daya Betfair uga dikonfirmasi sing Breon Corcoran, sing wis dadi pangareping pejabat eksekutif saka Betfair, wis dijenengi CEO saka perusahaan anyar nalika Andy McCue, Pantun Daya CEO, bakal saiki dadi perwira operasi pangareping Alex Gersh bakal dadi kepala financial officer lan Ian Dyson, Zillah Byng-Thorne, Peter Jackson lan Peter Rigby kabeh padha diangkat minangka non-eksekutif direktur restaurant du casino de saint raphael. Pantun Daya kang kepala financial officer, Cormac McCarthy, iku nglepas jabatanipun bebarengan karo direktur Tom sih-Rahmat lan Ulric Jerome restaurant du casino de royan 17. Anyar entitas announced sing niat kanggo nggawe paling gedhé ing donya umum online totoan lan perusahaan game ing agustus, karo Pantun Daya ndhuweni saham 52% saka anyar digabungake bisnis lan Betfair investor ndhuweni isih 48% restaurant du casino de saint-gilles-croix-de-ing paling aku mikir.

Warwick Bartlett, eksekutif Global Totoan lan Game Consultants, ngandika sing loro raksasa wis ngrambah goal sing. "Online, padha bakal dadi nomer loro konco bet365, kang tetep ing pasukan unggul ing syarat-syarat game reged ngasilaken, nanging yen sampeyan njupuk menyang akun Pantun Daya kopi uga banjur padha mbokmenawa bakal dadi paling gedhé." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.