Hong Kong hukum enforcers diobong rong gambling ilegal liwat akhir minggu, arresting 267 wong ing total restaurant du casino de royan 17. Patang puluh game pusat padha diangkah, karo 700 perwira saka Pasukan Polisi kang Organised Crime & Triad Biro Departemen Kebangsaan dikirim metu kanggo nggawe penangkepan restaurant du casino de saint-gilles-croix-de-ing paling aku mikir. A total saka 221 wong lan 46 wanita padha dipenjara, ing antarane abad 16 lan 76. Sing dipenjara, 72 lanang lan wolung wanita padha saka Nepal, India, Pakistan, Bangladesh, Filipina, Indonesia lan tanah Mesir; 18 padha golek asylum. Rong puluh telung kertu maca mesin, HK$900,000 ing awis ($114,654) lan ilegal obatan padha dicekel dening polisi perwira infinix hot 8 lite price in slot. Tambahan, 440 mesin gambling padha dumunung lan dijupuk adoh infinix hot 8 phone price in slot. Biro wis dikirim wadi perwira kanggo nuduhke minangka gamblers lan ngumpulake informasi bab pusat kanggo nem sasi anjog nganti penangkepan infinix hot 8 lite price in nigeria slot. Gamblers bakal tuku sim lan ijol-ijolan game nilai kanggo awis, kang ilegal ing Hong Kong. infinix hot 8 lite price at slot.