Pangembang, kang tumuju dening real estate billionaire Sarkis Izmirlian, salajengipun disalahake masalah iki ing China Negara Construction Engineering Corporation lan China India Amérika Bahamas tambahan sadurunge ngajokake kasil kurban dirancang kanggo nguripaké pembangunan crown casino prasmanan melbourne rega. "Kita lagi uga ing kita cara," ngandika Graeme Davis, Presiden kanggo Chow Tai Fook Enterprises Winates crown casino prasmanan nedha awan melbourne. Ing pamindhahan sing ngarep-arep bakal nglindhungi ekonomi saka Bahama, Christie kang pemerintah wekasanipun liquidated kabeh project ing oktober sadurunge inking a persetujuan tuku rong sasi mengko karo Chow Tai Fook Enterprises Winates, kang wis ngarsane ing koleksi real estate, hospitality, transportasi lan casino bisnis.

Nem atus sèket Bahamians aku menehi saran wis nyewo ing Baha Mar [Casino Lan Hotel] lan 1,500 karyawan bakal nyewo dening April 21 mbukak." Panrimo saka sak wentoro certificate saka panggonan uga tegese Grand Hyatt Baha Mar hotel bisa miwiti finalizing sawijining 1,800 kontemporer tamu kamar lan suites, kang amarga kanggo fitur deluxe fasilitas lan pribadi balconies madhep segara lan pembangunan kang pools lan golf course dhuwur sierra casino reno nv. "Saben uwong sing wis kene dina bisa aran kasenengan," Bahamian Perdhana Mentri Perry Christie nyatakake sak khusus upacara handover on Wednesday dhuwur rtp kurang bedo slot. Dijadwal kanggo mbukak saka April 21, $3.5 milyar New Providence Pulo pembangunan saiki resmi diduweni dening CTF BM Holdings, kang perusahaan Hong Kong basis konglomerat Chow Tai Fook Enterprises Winates, nalika sak wentoro certificate saka panggonan kanggo sawijining Grand Hyatt Baha Mar hotel tegese fasilitas iki dileksanakake kanggo resmi welcome tamu sawise kabeh saka sawijining safety urip, mechanical lan electrical sistem padha dites lan diijinake dhuwur roh klub lan casino.
"Ing Baha Mar Casino Lan Hotel kang ditransfer kanggo perusahaan-kelas donya, salah siji sing kasil saged adiluhung hotels tengen donya kalebu telung sukses resorts ing Karibia," Christie said sak ana kang upacara handover sekolah dhuwur casino tema partai. "Ora ana siji mangerténi luwih saka kula carane proyek iki bisa ngganti gesang. Kita wis lengkap kanggo kita dina pisanan nuduhake piranti slot ableton 11. "We are njupuk wektu kita lan nggawe manawa kita associates sing dilatih lan uga kita ngirim ngédap koyo kanggo saben tamu." Pisanan project saka BMD Holdings karo pendanaan saka China Export-Import Bank, Baha Mar Casino Lan Hotel iki originally dijadwal kanggo mbukak kanggo bisnis ing 2014, nanging mlayu menyang telat lan kangelan sing pungkasanipun kagelar kanggo mimpin kanggo pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Bab 11 bankruptcy pangreksan ing Delaware pengadilan ing 2015.
Iki kesempatan anyar sing arep kanggo ngowahi migunani owah-owahan kanggo akèh Bahamian kulawargané lan apa iku kabeh babagan.