Wis Wall Street favorit lan luwih dening 1,160 persen saka sawijining Maret ngisor, Caesars bisa poised kanggo iku ageng ing 2021 nuduhake en el casino de santa rosa la pampa. Nanging, simpenan wis tailwinds judhul menyang 2021, kalebu anyar tilas saka bejat utawa malah rada positif pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortization (EBITDA) ing ngisor revenue ing Macau nuduhake en casino klub santa rosa la pampa. Ing waktu katelu, bab 75 persen saka Caesars' revenue game iki gara-gara situs njaba Kidul Nevada, miturut Barron kang billet ines reg casino de paris.

Sing utamané yen tim manajemen anyar ngirim ing $500 yuta ing biaya efisiensi prajanji nalika perusahaan biyèné dikenal minangka Eldorado Resorts angsal game rasukan tiyang istri kanggo $padha 17,3 yuta sadurungé taun iki billet pour le casino de paris. Sing underscores titik sing nalika folks isih arep kanggo pindhah kanggo kasino, investor bisa arep kanggo mimpin menyang operator karo jero regional portofolio utawa Macau cahya bill kang gamblin hall lan casino.