Full suite saka HTML5 video slot kanggo UK lan dot com pasar game Online operator Marathonbet wis mlebu munggah kanggo suite lengkap video HTML5 slot tengen sawijining UK lan dot com pasar saka Yggdrasil Game apa kanggo nyandhang kanggo casino wadon. Game bakal integrasi liwat Yggdrasil kang iSENSE 2.0 HTML5 framework, nerjemahake isoh simultaneous miwiti saka isi antarane desktop lan seluler saluran.

Kajaba iku, Marathonbet bakal gain akses kanggo Yggdrasil ing-game promosi pribadi, NGEDONGKRAK™, kalebu bubar dibukak Misi fitur, lan enggo bareng sosial alat, BRAG."Ing tantangan kanggo operator wae nalika nerangake game portofolio wis striking imbangan antarane jumlahe lan kualitas," Kristen Melin, sirah saka game R&D ing Marathonbet, ngandika. "Yggdrasil bisa nyedhiyani loro, kang kok kita wis integrasi sing kebak suite saka game menyang situs kita" apa kanggo nyandhang kanggo casino tema partai natal. Hailing kuwat miwiti kanggo taun, Yggdrasil kang chief executive officer, Fredrik Elmqvist, dicethakaké dikempalken pipo anyar game lan fitur-fitur ngrancang kanggo miwiti ing sasi teka. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 apa kanggo nyandhang kanggo partai casino. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki apa kanggo nyandhang kanggo kasino wengi katelu. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]