Dina Siji chip pimpinan, Nick Schwarmann, isih ing pratelan nanging ing ancaman utama bakal teka ing wangun saka macem-macem WSOP gelang juara Yohanes Juanda sing lungguh ing panggonan sing kalima apa kanggo nyandhang kanggo partai casino. Yen kiwa lawas-poto Moore madhep enom Internet tuntunan Gabriel Nassif, kanggo judhul, lan iku dienggoni sawise trip puluhan ing siji menang ndhuwur pasangan saka Nassif nggawe manawa emas tetep ing AMERIKA serikat apa kanggo nyandhang kanggo kasino wengi katelu. Jeremy Ausmus, Tuan Le, Jason Wheeler lan Matt Salsberg sawetara luwih apik-dikenal jeneng kanggo uwal cull manggon casino poker near me. Phil Hellmuth tumuju kanggo awis mejo ing 42nd panggonan nanging isih ana sawetara duweni potensi crita apik marang karo papat-wektu WSOP gelang duwe Artie Cobb lan Layne Flack kang gabung ing Dina Telung lapangan dening Poker Hall of Famer Linda Johnson manggon poker ing indiana grand. Native saka Chili iku chip pimpinan ing Acara #40: $1,500 NLHE minangka 244-pemain tetep saka wiwitan lapangan 2,161.