"Kita kir dicethakaké ana ing unit iki digunakake minangka panggonan kanggo tumindak gambling online aktivitas kanggo klien ing Korea," nyatakake polisi casino paling cedhak kanggo salt lake city ut.

Gambling ilegal aktif jeksa agung bisa ngetokake ing Malaysia nalika iku kakaisaran casino london reopening. Kuala Lumpur polisi diobong apartemen ing Jalan Tun Razak sing iki digunakake minangka call center kanggo ilegal gambling online nalika iku kakaisaran casino ing skoevde arep kanggo mbukak. Evelen individu padha dipenjara, minangka polisi uga ngrebat 17 laptop, 100 telpon seluler lan peralatan liyane digunakake kanggo gambling aktivitas, sing dilapurake Melayu Mail nalika iku elk valley casino opening.
Ing kasunyatan, kuwi tumindak sing ora mung ilegal nanging bisa nimbulaké badhan umum," ngandika Dang Wangi polisi distrik pangareping ACP Mohamad Zainal Abdullah dover ketinggalan casino nomer telpon. Miturut Kuala Lumpur Departemen Diselidiki Pidana kang SAC Saiful Annuar Yusoff, pusat ana ing operasi kanggo rong sasi, kamungkinan entuk MYR20,000 ($4,858) dina rata-rata."Klompok pracaya dadi mromosiaken online gambling kanggo bangsa Cina ing latar, kang disewa kanggo RM10,000 sasi," ngandika pejabat dover ketinggalan casino mbukak dina iki.