Iku apik nalika item ing gesang panjenengan baris ing urutan nalika iku kakaisaran casino opening. Iku pinunjul kanggo siji video poker pamuter ing 25-sen mesin dover ketinggalan mbukak casino saiki.

A pamuter ing Abang Rock Resor kenek urut-urutan royal flush ana afternoon ing Bonus Poker game kanggo menang $150,850.24 ing $1.25 nang, miturut menyang akun Twitter saka Stasiun Kasino. $150k kenek liwat akhir minggu!WOW!pic.twitter.com/nkgItPIrRq — Abang Rock Casino Resort & Spa Las Vegas (@redrockcasino) 14 September, 2020 juara wis ace-raja-jack-10 saka ati ing dhisikan tarik lan ndharat ratu ing ati dover ketinggalan casino ing delaware. Pemenang tengen ing Las Vegas Ing Binion kang, pengunjung saka Michigan kenek jackpot maju ing Wonder wong Wadon slot game kanggo $15,335.16 dover ketinggalan casino poker kamar. — Binion kang (@BinionsLV) 12 September, 2020 Ing Fremont, Robert menang $12,122.86 jackpot muter Telung Jackpot Mutiara apa iku ateges kanggo pindhah kabeh ing ing poker.

— Fremont Casino (@fremont) 14 September, 2020 Ing Perkasa, a slot pamuter ing alam Bébas alam Bébas Pearl kenek kanggo $10,533.50. — Perkasa Casino (@CanneryCasino) September 13, 2020.