Ing 2014, IKGH kacarita turnover mudhun 3% kanggo $16.6 b, bab ing par karo Macau pasar kang 2.6% kurangé populasi taun dover ketinggalan casino mbukak ing paskah. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Nalika sakabèhé Macau pasar ambruk 34.3% ing 2015, ing VIP pasar iki kenek akeh harder (final VIP-massa nuduhake stats ora bisa diterbitake nganti mengko sasi iki). IKGH, kang wis VIP gambling ngarsane ing limang Macau kasino, sing dilapurake rolling chip turnover saka $420m ing desember, 40% ing taun ing taun kurangé populasi saka $710m perusahaan kacarita rolling ing desember 2014 dover ketinggalan casino ing dover delaware. Rong taun kepungkur wis ora wis jenis kanggo junket operator lan samsaya awon bisa kanggo teka apa ora iku ateges ngimpi gambling. Selasa, Deutsche Bank analyst Karen Tang ditanggepi a wigati ngandika dheweke ngarepake "luwih cilik junkets bakal metu saka bisnis sawise Cina Taun Anyar [Oct apa ora iku ateges ngimpi maneh gambling. IKGH wis durung kanggo komentar ing nyolong nanging search broadcaster MASTV kacarita sing ing paling 10 VIP kamar ing L ' Arc wis kena pengaruh dening embezzlement, katelu utama kedadean saka sawijining jinis ing taun anyar apa iku ateges kanggo njaluk blackjack. Perusahaan ngandika iku wis awake dhewe melu ing "nyoba operasi" ing situs iki kanggo gain "pangerten luwih saka pilihan saka sawijining junket agen lan VIP pemain lan logistics saka pasar." Antarane kasino ing Macau kang IKGH wis ngarsane L ' Arc Macau, kang paling anyar casino kanggo laporan internal nyolong dening senior junket anggota staff gran casino de lanzarote poker. Ing sisih plus, menang tingkat iki 3.28%, uga ndhuwur 2.7% kanggo 3% teori menang sawetara gran casino las palmas.