angwon Tanah Inc, operator mung casino resort ing Korea Selatan ing ngendi negara kang bangsa sing diijini kanggo gamble, wis terus kanggo ndeleng "ngalangi game dikarepake" kanggo slot mesin muter lan-massa pasar game tabel ing waktu katelu, ngandika cathetan on Wednesday saka Daiwa Pasar Group Inc apa ora iku ateges gagal ing poker.

Ing waktu katelu saka 2015, kita forecast Kangwon Tanah revenue munggah dening 7.9 persen taun-taun kanggo KRW425 milyar [US$373.6 yuta] lan sawijining operasi nirlaba munggah dening 13,1 persen taun-taun kanggo KRW150 milyar, ing disiplin biaya sastranegara lan ngalangi revenue saka tukang game sembrono," wrote Daiwa kang Thomas Y apa ora iku ateges wis apik poker face. Kwon.angwon Tanah (digambarke) weruh sawijining waktu liya dodolan nambah 9.3 persen taun-taun, nanging sawijining mediawiki kanggo periode tiba 3.2 persen gran casino de madrid bodas. Kangwon Tanah wis direkam recovery bertahap ing sawijining pengunjung lalu lintas kanggo massa-game tabel ing waktu katelu saka 2015 amarga lingering uneg-uneg ing MERS," nyatet Pak Kwon, nambah, "sawise daptar acara ing VIP dodolan ing juli-agustus, iku wis katon sehat lan kuat recovery ing VIP sales wiwit September, ing ngapikake tukang men game nyampur lan terus aspek." ther investasi analysts wis kasebut duweni potensi luwih pinunjul tantangan kanggo korea Kidul kasino saka short-term efek saka MERS: crackdown ing China ing marketing agen recruiting Cina VIP pemain regional kasino.rokerage Sanford C gran casino de madrid blackjack. Bernstein Ltd ing Hong Kong wis ngandika ing cathetan ing agustus iku pitados panguwasa ing Macau, china lan China bisa "nandur meksa ing junket operasi sing yahoo kanggo nggodho gamblers menyang pasar regional".espite Kangwon Tanah kang dumunung ing upland district 150 kilometer (93 mil) saka Korea Kidul ibukutha Seoul, sawijining hak eksklusif kanggo ngebaki kanggo warga ndudohke ing akeh.aiwa kang Pak Kwon nyatet sing Kangwon Tanah wis bubar ditambahaké liyane tabel kanggo sawijining operasi lan manajemen sawijining ngarep-arep kanggo nambah luwih ing ajang kang meja panggonan gran casino de madrid torrelodones.

Ing cathetan ing juni, Daiwa ngandika Kangwon Tanah ing wektu sing wis "tabel utilisation tingkat" saka 82 persen ing pucuk ing akhir minggu lan 60 persen ing weekdays.e ngandika ing Daiwa kang paling anyar wigati: "Manajemen nyatakake casino resort bisa nambah utilisation tingkat saka sawijining anyar casino tabel (68 tabel) mboko sithik saka watara 70 persen saiki, minangka iku yakuwi kanggo mbukak luwih anyar tabel kanggo akhir minggu." ccording kanggo Daewoo Securities Co Ltd laporan ing februari 2014, Kangwon Tanah kang hak eksklusif kanggo ngawula search gamblers ing tanah adhedhasar casino pasar wis dijamin dening hukum nganti 2025. nerangake teka nang ing craps.