alaysia wis lengkap sawijining negoro lockdown, liwat dadi-disebut gerakan kontrol pesenan (MCO), ngluwihi 28 juni, minangka countermeasure marang panyebaran Covid-19 infèksi ing negara, sing dilapurake negara warta agensi Edukasi, kasebut Perdhana Mentri Muhyiddin Yassin.s saka 10am ing juni 29, Malaysia wis direkam 5,218 mentas-dikonfirmasi Covid-19 kasus ing 24 jam gran casino de madrid blackjack. Sing njupuk negara kang kumulatif kasus dikonfirmasi kanggo 739,266, Edukasi kacarita gran casino de madrid torrelodones. Supaya adoh, mung 6.33 persen saka Malaysia populasi wis kebak divaksinasi, ditambahake Edukasi. nerangake teka nang ing craps.