Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre reguli de joc poker texas holdem.

Gonzalez, mantan Cox Kabel pegawe, iku seng di tuduh mastermind konco selipan (dosané pun) saka babagan video nampilaken lintang saru Evan Watu lan Tristan Kingsley. Galaxy lingkungan kedadean iki wis ngrambah ing titik sing akeh pamirso bakal kamungkinan golek sing liyane, maneh komersial – sampeyan ngerti, sing gedhe-gedhe ing kang kabeh stocky wong lanang ngagem loro set cocog karo klambi chase werni watara cetha palsu lapangan ijo – distracting reguli la poker texas holdem. Saiki, ana malah jam-dawa TV darmabakti istimewa kanggo sasi Super Bowl panggonan sing nyoba kanggo sijine iki komersial ing sajarah konteks regulation weight for poker chips. Duwe kabeh padha dadi total horndogs, mbuwang piyambak ing pizza delivery wong lanang tanpa slightest provokasi?Akeh, ilmu.. reguli de joc poker omaha. (Mikir iku minangka 'kuwalik cowgirl' amba.) Comcast bakal kamungkinan ora appreciate becik distinctions kita lagi nggawe kene, minangka padha wis mbayar metu $800k ing kridit kanggo sing mesthine cingak pelanggan sampeyan bisa ngomong nalika mesin slot kira kanggo mencet. Minangka tradisi, mayuta-yuta Amerika bakal clustered watara tivi iki minggu sore kanggo appreciate genius creative saka Amérika kang modern dina Men Mad. Nanging ana siji banget paweling titik sing wis durung kanggo nampa tingkat sing padha sinau kritis sampeyan bisa ngomong nalika slot arep kanggo mencet. Ing suspiciously synergistic dicokot saka wektu, Tucson polisi lan FBI wis mung dipenjara 38-taun-lawas Frank Tanori Gonzalez ing anggepan penipuan lan komputer tampering.