Miturut Reuters news agency laporan ana Australia gambling buta Makutha Resorts wis dikonfirmasi ing advertisement saka sawijining 62 persen kapentingan ing online divisi CrownBet kanggo konsorsium saka pemegang saham mimpin dening saiki tim manajemen lan CEO Matt Tripp. Wawasan sarujuk kabaripun A$150 yuta (kira-kira US$ 117 yuta), lan menehi hasil kalebu sadurunge silihan saka Makutha kanggo CrownBet reguli de joc poker omaha. Makutha kang konfirmasi ing menehi hasil ends minggu-dawa spekulasi bilih CrownBet bisa angsal dening Pantun Daya-Betfair utawa William Hill, loro kang wis ditulis kapentingan ing perusahaan (waca sadurungé InfoPowa lapuran) Makutha Resorts nuduhake prices padha rada mudhun minangka warta nyuwil sampeyan bisa ngomong nalika mesin slot kira kanggo mencet. Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019 sampeyan bisa ngomong nalika slot arep kanggo mencet.

Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil sampeyan bisa tax nulis mati gambling losses. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun iku kelangan kanggo apa karo poker kripik. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta.
Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab..