Malah yen kurangé populasi iki ketemu karo tinge saka kuciwo, iku ora kabeh sing ngagetne considering sawijining ISP watesan ing Yunani, tambah game pajak ing Jerman, biaya lantaran kanggo nyetel toko ing New Jersey kabeh diputer faktor utama ing kurangé populasi revenue paragon casino resort pasar prasmanan. Bwin pendekatan iki wis bukti ing 2013 nalika sawijining bathi saka nasional diatur pasar gunggungipun 53 persen saka total kue sing bentuke bunder, 43 persen luwih saka apa iku wis entuk ing taun sadurunge prf poker o que significa. Bwin.partai CEO Norbert Teufelberger ora katon dadi sweating revenue nyelehake ing 2013 amarga ing atine, iku teka minangka rega saka streamlining wangun lan ukuran bisnis kita ing taun teka. Dadi metu, malah re-miwiti saka sawijining PartyPoker klien pungkasan September ora bisa ayunan semangat ing sisih positif prezzo ape poker ing vendita.

Bwin ora beda saka liyane, lan ngarep-arep sing quadrennial acara olah rogo bakal ngedongkrak bisnis sawijining taun iki, utamané karo kabeh utama tim Eropah saingan, minangka Teufelberger nuding metu rega kanggo keramik poker kripik. Perusahaan tokoh kanggo page sepuluh minggu 2014 uga dikirim wutah ing saben wilayah saka bisnis, reassuring tandha sing Bwin anyar model bisnis, kang saiki fokus ing diatur totoan pasar, iku mati kanggo janjeni wiwitan prasmanan ing bear ireng casino. Yen urip iku munggah kanggo iku lan ngasilake kanggo wutah positif, iku ora duwe kanggo aran meksa saka gadhah kanggo nerangake apa iku gagal ing sawijining janji kanggo US investor SpringOwl, sing sarujuk kanggo tuku 6.1 persen saka perusahaan pungkasan sasi.