Kasino ing negara India Goa sing madhep malah liyane kahanan sing durung mesthi saka biasanipun sawise negara pemimpin politik loncat karo muter awak-gagal ing plans kanggo mbenake gambling peraturan prasmanan ing cascades casino kamloops. On Wednesday, Pencet Trust of India dipetik Goa Pangareping Mentri Manohar Parrikar (digambarke) ngandika ana "ora perlu kanggo amending" Umum Gambling Tumindak 1976 amarga ana Tumindak wis "cukup pranata kanggo nemtokke watesan ing fungsi saka kasino." Iku ora cetho apa mangsa Parrikar saiki envisions kanggo negara industri game prasmanan ing casino gold coast. Goa saiki kurang formal game komisaris, soko dibenakake Tumindak iki mestine kanggo alamat. Pamaréntah uga wis sought kanggo cetha netepake legal term 'offshore' kanggo mesthekake yen, nalika negara kang enem ngambang kasino sing pungkasanipun dipeksa kanggo pindhah menyang tanah garing, ana kang ora legal kamar goyang-goyang sing bisa upset plans kanggo nadhahi wong-wong mau kanggo darmabakti game zona prasmanan ing blue heron casino.

Goa kang casino operator duwe urusan karo akèh saka adversity taun iki, kalebu aktif kahanan sing durung mesthi liwat mangsa sing kabebasan, kuli ragad taunan hikes lan evasion tax pemeriksaan armour slot monster hunter munggah. Sauntara kuwi, residents saka Goa ibukutha Panaji sing sambatan saka rame lalu lintas sak berth kanggo negara kang newest ngambang casino. Senadyan iki tantangan, a sinau anyar diterbitake ing Jurnal Internasional saka Hospitality lan Pariwisata Sistem claims sing kasino "wis dijupuk kuwat werna ing Goa lan mbusak tau-akeh alas saka kasino wis dadi liyane lan liyane angel minangka taun muter dening." Casino industri bisa dadi resilient, nanging sinau kang penulis, Dr.
Afonso Botelho, ndesek pemerintah kanggo tindakake liwat ing sawijining prasetya kanggo netepake "casino ngontrol peraturan panguwasa utawa game komisaris" kanggo mesthekake ngasilake maksimum saka game kanggo negara lan kanggo kanggè "perlu safeguards" kanggo ngurangi "negatif potensial externalities." Botelho uga ngusulaké nomer tartamtu peraturan ngenggalaken, kalebu salah siji nggawe apik ing pemerintah long-prajanji rencana kanggo ban lokal residents saka ngunjungi kasino utawa imposing stiffer fees entri penyelundupan jawata paling apik ing slot klasik. Watesan umur kanggo casino buruh uga kudu tambah kanggo dissuade putus sekolah saka njupuk proyek casino penyelundupan jawata paling apik ing slot bfa.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre penyelundupan jawata paling apik ing slot 8.3.