Amérika iGaming, lotre lan game mesin pamuka Ngelmu Game Perusahaan wis announced ing tondo asto saka persetujuan sing wis diwenehi penting operator Flutter Hiburan ijin kanggo terus nggenepi OpenSports sportsbetting platform saka sawijining SG Digital tambahan penyelundupan dps paling apik ing slot.

Las Vegas-kantor pusaté behemoth digunakake resmi release penet kanggo rinci sing limang taun extension nderek anyar inking saka hasil padha karo online bookmaker FanDuel Group kanggo sing tenan kang kulawarga dhewe saka Amerika Serikat-madhep online sportsbooks. Ono ing ngendi panggonan janji: Ngelmu Game Corporation diterangno sing London-kadhaptar Flutter Hiburan, kang dikenal minangka Pantun Daya Betfair nganti nglakoni 2019 jeneng-owahan, saiki kanggo nindakake ing eksploitasi OpenSports advance supaya minangka kanggo daya ekstensif sawijining portofolio saka mobile-loropaken sportsbetting domain kalebu Betfair.com, PaddyPower.com, SkyBet.com lan Sportsbet.com.au. Penting partner: Jordan Levin, Digital Chief Executive Officer kanggo Ngelmu Game Corporation, digunakake ing release penet kanggo njlèntrèhaké Flutter Hiburan minangka tenan sing ajeg serves liwat 13 yuta punters tengen donya duweni saka 'sawetara saka donya paling inovatif, warna lan khusu sportsbetting lan game merek.' Maca statement saka Levin.. penyelundupan jawata paling apik ing slot pindah. "Swara suwene rong puluh, kita wis makarya bebarengan liwat utama nggeser ing teknologi, pamuter pangarepan lan ramping munggah saka Amerika Serikat sportsbetting ngendi kita partner karo FanDuel Group penyelundupan jawata paling apik ing slot. Kita nuduhake ambisi umum kanggo njupuk podium posisi ing tombol diatur pasar liwat tanggung jawab, awake dhewe lan aman pamuter pengalaman." Optimistis outlook: Kanggo kang bagean lan Rik Barker, Pejabat Alexa Pangareping kanggo Flutter Hiburan, ngakoni kanggo kang 'pleased' karo extension kontrak sadurunge martakake sing OpenSports advance 'wis bagean tombol saka kita sportsbetting platform kanggo akèh taun' lan wis digunakke kajawi kang tenan dhewe 'tertutup teknologi lan kapabilitas pangembangan prodhuk.' Barker kang statement maca.. kothong email slot ing iphone. "linuwih lan kaukur saka sawijining teknologi menehi kita karo api platform kanggo ngirim ing kita gol strategis kothong saben dina tanggalan karo wektu slot. Minangka kita ngetik jaman anyar saka sportsbetting, kita lagi looking nerusake kanggo apa karo sawijining donya-kelas tim lan teknologi kanggo bandha ing kesempatan tengen sektor kita." kothong tanggalan karo wektu slot.