Stern tindak ing ngomong sing atiné ngandhani wong sing olahraga totoan bisa dadi kasunyatan ing telung taun sabanjuré nanging sirahe ngandhani wong iku bakal paling kamungkinan njupuk antarane lima kanggo sepuluh taun.. A nomer saka liga olahraga kalebu NBA wis didhukung PASPA ing sasi lan kanthi mangkono winates olahraga totoan kanggo Nevada lan kanggo sawetara ombone Delaware kothong tanggalan karo wektu slot. Iku urut saka koalisi wanted lan kepingin". Lan aku sing ndadekake iku apik tenan kahanan kothong klompok gambling online perusahaan. Wiwit banjur Stern wis owah-owahan saka jantung liwat jeksa agung bisa ngetokake saka olahraga totoan lan saiki meksa nindakake perkara kanggo amandemen kanggo bakal digawe kanggo Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang saka taun 1992 (PASPA) kang ngawisi negara disponsori olahraga totoan muter video poker online. Adam Salaka, sing saiki NBA penerus uga ing sih saka legalizing olahraga totoan lan bebarengan karo Stern pracaya iku kudu pilihan saka saben negara lan saben liga kanggo netepake yen padha arep kanggo dadi bagéan saka olahraga totoan industri utawa ora.

nalika wong sing pracaya legalizing olahraga totoan bakal duwe impact sing negatif ing masyarakat. Yen negara ngandika, 'aku ora arep duwe totoan' nomer wae alasan, padha ora kudu duwe totoan muter roulette online. Nevada kang legalized olahraga buku padha kira-kira wis dijupuk ing mung watara $1.69 milyar ing 2015.