NagaCorp Winates nanging purportedly ngumumaké yen Kamboja property kang-massa pasar, slot lan VIP bisnis wis digabungake kanggo ngrekam dikumpulke saben game reged bathi wiwit-opening re saka $1.7 yuta, kang dituduhake 91% saka pemandangan-penutupan kasus padha muter metu saka posisi ing poker. Iku iki diamati sak waktu katelu saka 2020 sing volume bisnis recovery ing massa-babagan pasar wis anjog [karo] luwih molah malih VIP pasar ing ngisor iki konco dening ndhaptar recovery persentasi saka kira-kira 71% apa sing arep kanggo karya kene casino.
Competitive bayaran ana sing samesthine kanggo nambah game volume bisnis.". Kabaripun maca pakaryan babagan penyimpanan file saka NagaCorp Winates...

Tenan purportedly nyatakake iki 'multi-undakan bayaran' adhedhasar casino chip tuku-ing kesepakatan lan nyakup pangan lan wedang kurban uga minangka tambahan hotel tetep ngarahke ing 'loro massa lan VIP pasar.' NagaCorp Winates kang pakaryan babagan penyimpanan file kabaripun maca... "Kanggo akèh taun, grup wis mromosiaken wutah saka massa-pasar minangka luwih stabil babagan game. Miturut laporan saka Nang Asian Game, Hong Kong-kadhaptar tenan digunakake resmi Sunday pakaryan babagan penyimpanan file kanggo rinci sing 700-kamar pembangunan direkam dikumpulke game reged bathi saka $609.9 yuta kanggo sangang sasi kapisan taun minangka VIP rolling chip jilid kenek banget sehat $15.9 milyar. Sumber diterangno sing padha rolas-minggu periode uga weruh NagaWorld kang estate watara 1,600 slot buku dikumpulke saben tagihan-ins lan bathi sing padha individu padha wis penutupan kasus tingkat ing $5.5 yuta lan $316,000 apa ora atlantic city ngidini gambling. Asian operator casino NagaCorp Winates kabaripun wis announced sing bisnis ing sawijining NagaWorld fasilitas ing Kamboja iku cepet mbalek sawise kang mati kanggo 14-minggu periode saka April 1 amarga coronavirus pandemi. "Luwih setya chip tumbas mimpin kanggo angka sing luwih dhuwur saka bayaran ana kanggo pelanggan apa ora black jack sengit jamie. Nyemangati pratondho: Nang Asian Game kacarita sing NagaCorp Winates tambahan chalked munggah rata-rata dina rata-rata massa-pasar tuku-ing tokoh wiwit 9 juli kanggo sawijine Phnom Penh ajang saka $3.5 yuta minangka digandhengake revenue game reged tally ngrambah $744,000, kang dituduhake kira-kira 93% lan 88% saka pemandangan-pandemi tingkat mungguh.