Telegraph iki salah siji sing paling-performing affiliate partners tengen industri kanggo perang, ngasilke limang tokoh dhaptaran, lan-anjog pasar konversi kanggo pisanan celengan. Iki teknologi mbusak requirement kanggo bondho produksi kanggo operator lan njamin sing iklan nemu nilai paling metu saka sembarang kampanye, nalika nggawe Telegraph kang isi luwih terkenal. Iki minangka salah siji saka seri saka Undakan 1 kekancan kita bakal ngumumake ing sasi teka." Kanggo informasi luwih lengkap hubungi: Sarah McChesney, Fresh8 – Komersial Manager [email protected] Steve cilik Stiles, Telegraph – Sirah saka Interaktif Olahraga [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa ora atlantic city ngidini gambling. Fresh8 ngaktifake kita kanggo kurban olahpesen cocog kanggo kita basa customer kanthi otomatis lan kita wis katon asil gedhe. Telegraph weruh ngrekam disualekno asil pungkasan minggu kanggo Floyd Mayweather v Conor McGregor bab ing Las Vegas apa ora black jack sengit jamie. Telegraph Group wis announced kemitraan karo Fresh8 Game, olahraga totoan iklan lan marketing spesialis. Platform leverages isi editor lan nyata-wektu data customer kanggo ngirim paling efektif konversi pesen ing premium lokasi ing publisher kaca-kaca apa ora black jack pangisian daya supaya akeh.

By kanthi otomatis nambahi totoan olahpesen menyang publisher isi we are remen kanggo ngewangi kanggo generate ngrekam asil kanggo Telegraph Media Group. Fresh8 kang publisher toolkit ngidini Telegraph kanggo terus kanggo dadi ing ngarep saka iklan teknologi, mlaku adoh saka ad-bantu statis gambling gendero ing tradisional ad slot, kang padha tukang kanggo pengaruh sugih lan isi diangkah ana. Menehi hasil bakal ngaktifake Telegraph kanggo nggunakake Fresh8 teknologi kanggo kurban pribadi lan iklan manut kontek kanggo sing olahraga totoan partners.

Steve cilik Stiles, Kepala Interaktif Olahraga ing Telegraph, ngandika: "We are remen dening teknologi kita kemitraan karo Fresh8 kanggo olahraga kita lan fantasi isi casino pantai lake worth texas.