"Iku disgrace sing biaya ing manungsa saka tetep rintangan totoan terminal katon kurang penting saka tax [pocketed] dening Keuangan saka gamblers sing bisa gerah saged losses," ngandika Medway Buruh pangareping Vince Maple on Wednesday casino pantai ing brazil njelaske nganggo bentuk garis peta. DCMS Mentri Tracey Crouch MP, sing overseeing review, mekso pungkasan minggu kepungkur sing sing wis temtunipun ora wis "kicked menyang suket dawa" lan sing ditahan-up iki mudhun kanggo perlu kanggo tindakake bener tata cara ing urutan kanggo supaya hukum review saka kaputusan casino pantai fort worth.

Pangritik wis labeled wong-wong mau ing "kokain kokain saka werna dhuwur" lan pratelan padha njalari gambling kecanduan lan nambah angkara texas. Sawetara 35,000 mesin sing diinstal ing totoan kopi ing saindhenging negara lan saiki ngidini pelanggan kanggo nang munggah kanggo £100 saben 20 detik ing digital tetep-rintangan game, biasane roulette silver karang casino prasmanan nomer telpon. Pemerintah tugas wis luwih rumit dening kasunyatan sing, wiwit pemilu, iku wis dipeksa kanggo menek menyang amben karo Irlandia Lor kang Demokratis Unionist Katelu (DUP) ing supaya kanggo mbentuk mayoritas silver karang casino natal prasmanan.