Liwat integrasi karo Income Akses, BetWildwood bakal duwe akses kanggo penghargaan-menang affiliate marketing platform, dirancang kanggo ndhukung affiliate disualekno lan penylametan efforts silver karang casino prasmanan nomer telpon.
Liwat API siji integrasi karo Paysafe kang ndadekake platform, sportsbook ngidini pemain kanggo nggawe celengan liwat lengkap sawetara cara pembayaran. Karo lengkap nelusuri lan reporting, Income platform Akses ngirim actionable data sing afiliasi bisa digunakake kanggo ngatur sing digital marketing kampanye kanggo Colorado kang dilisensi olahraga totoan pasar, kang banjur manggon ing Mei 2020. Menehi hasil sumerep BetWildwood nggabungake Paysafe kang ndadekake pembayaran teknologi uga Income Akses, Paysafe kang teknologi marketing lan panyedhiya layanan, ndhukung bukak saka anyar BetWildwood program affiliate powered by sawijining platform affiliate silver karang casino natal prasmanan. BetWildwood uga dipanggonke kanggo sukses long-term liwat kombinasi saka kita pembayaran lan solusi marketing." Bill Stearns, Presiden ing ISI Ltd., ngandika: "Kita kemitraan karo Paysafe njamin sing kita offer kita pelanggan paling manéka warna, aman lan pangguna-loropaken pembayaran solusi kasedhiya silver karang casino cerutu lounge.
Dibukak ing juli 2020, BetWildwood dipersembahake dening turnkey lomba lan sportsbook lunak panyedhiya ISI Lomba & Olahraga (ISI Ltd.) silver karang casino covid vaksin. Paysafe, anjog pembayaran integrasi platform, announced dina kemitraan karo BetWildwood, resmi online sportsbook saka Wildwood Casino ing Colorado ngendi aku bisa tuku sepatu blackjack. Karo Colorado kang wutah anteng, BetWildwood, bebarengan karo liyane merek operasi ing negara, bisa pengaruh sing semangat lan nggunakake aplikasi iku minangka kesempatan kanggo subha hone na de sing disualekno lan penylametan sastranegara.