Chris Cylke, Amérika Game Association (AGA) Wakil Presiden saka Hubungan Pemerintah wis dipetik minangka ngandika: "Wiwit ngatur Pengadilan Supreme ing Mei, ing Amérika Game Association wis terus-terusan maintained sing federal aturan gegayutan olahraga totoan ora perlu."Sing ndasari posisi tetep panggah ngendi sing slot sing terus ram kripik dumunung quizlet. Lawang ngisor lan Senat Minoritas Pimpinan Chuck Schumer sadurunge wis digawe sing anti-olahraga totoan panemu uga dikenal. Wolung serikat wis ngidini olahraga totoan, karo luwih kamungkinan kanggo duwe disetujoni olahraga totoan aturan sadurunge mlebet bill liwati ngendi aku bisa tuku casino slot mesin. Konsep iki sumebar dening kantor Senator Orrin lawang ngisor. Aku bakal terus kanggo perang kanggo Nevada kang kapentingan paling apik ing diskusi iki.". Bill ngalangi serikat saka unilaterally maringaken hukum ing olahraga totoan, contradicting kaputusan ing Mei ngendi Pengadilan Supreme overruled Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang (PASPA) perun platinum casino bansko 4*. Karo dhuwit iki, ing bill plans kanggo nggawe lan dana Nasional Olahraga Wagering Komisi lan olahraga nasional wagering clearing house, kang bakal bisa kanggo koordinasi antarane nasional lan negara tingkat masalah ing olahraga totoan. Konsep saka federal olahraga totoan bill, kang bakal menehi pamaréntah federal ngomong final ing serikat legalising olahraga totoan, wis muncul ing Congress perth crown casino olahraga bar.
Iku ora cetha apa posisi sing bakal ngirim bill bakal disetujoni. Ngandika ing Senat lantai tanggal 23 agustus, lawang ngisor ngandika: "aku' d kaya kanggo ngomong bayaran ing ngarep sing aku ora penggemar olahraga totoan."Aku duwe kuburan uneg-uneg bab gambling ing umum, lan olahraga totoan ing tartamtu."Ing statement umum saka sasi padha, Schumer ngandika: "Minangka New York penggemar olahraga .. peru slot tumuju voile kain.