Kampanye wis hallmarks saka inisiatif sing asalé karo kertu klub amarga iku nyoba kanggo ngatasi suku' daging sapi liwat banked game dening saéngga wong-wong mau kanggo kurban craps lan roulette, nalika kertu klub bakal dileksanakake blackjack lan liyane "Nevada-gaya game kertu," lan loro-lorone bakal njaluk kanggo mbukak olahraga totoan iku tulalip casino isih mbukak. Sawetara $2 kanggo $3 yuta bakal needed saged manpower dibutuhake kanggo miwiti teken-kumpul kampanye, miturut LSR.

Lan padha lagi sungkan kanggo mbukak beboyo rembugan ing gambling expansion — utamané kanggo kurang-wates vertikal kaya olahraga totoan.. Sapa bisa njaluk menyang kertu suoro — sing tau tantangan — sampeyan wis tak kanggo njaluk menyang kertu suoro karo soko sing bisa menang," Lowery diterangno iku ngowahi watu garing casino.
Suku operator wis melu ing pait pitu-taun feud karo kertu klub' supaya disebut - "California Games" kang, padha argue, sing pelanggaran saka sing exclusivity ing Kelas II game. Grup needed sak 623,000 tetandan — makili 5 persen saka total votes cast ing paling anyar gubernatorial pemilu iku ngowahi watu casino ing new york mbukak. Sawetara suku wis wiwit digugat ing negara lan akeh saka sawijining kertu klub liwat banked game. Ing pangertèn, inisiatif iki dudu bab olahraga totoan ing kabeh iku ngowahi watu casino 18 kanggo gamble. Nanging miturut kanggo Lowery, inisiatif kurang financial support potensial kepentingan ing mangsa California olahraga totoan pasar.

Kampanye kanggo sijine olahraga totoan ing California kertu suoro wis kenek skids tanpa kumpul siji teken saka support, nanging Russel Lowery — konsultan kanggo grup Californians kanggo Olahraga Totoan — marang LegalSportsReport minggu iki panjenenganipun pracaya kang wis ing paling "diwiwiti obrolan" ing Golden State a akèh slot wektu.