Nevada kasino uga menang lan rata-rata luwih saka $1 milyar sasi saka pemain ing 2019, 1 persen luwih dhuwur tinimbang ing taun sadurunge, minangka negara diitung liyane milyar dollar sasi ing desember iku tulalip casino ngerokok free. Biasane alon konvènsi sasi, desember bucked tren karo 356,100 konvènsi pamiarso, a 60.6 persen tambah liwat desember 2018 lan paling gedhé desember nomer tau kacathet a nevada kutha dikenal kanggo sawijining gambling dhataran. Saben dina rata-rata tingkat kamar saka $125.08 iki 4.4 persen luwih saka taun pungkasan total a yuta iku sethitik anyar slot wektu. Total menang kalebu baccarat tambah 2,5 persen iki taun tanggalan sawise nambah 2,8 persen pungkasan taun lan wis tambah ing limang taun berturut-turut." Telung sasi game menang gaya, umume luwih nuduhake ngukur kegiatan amarga iku ngilangake molah malih bandhulan asil saka tanggalan bandingaken, nuduhake 0,4 persen populasi statewide kanggo sasi oktober, November lan desember model casino gambling. 2019 total 6.4 persen ing ngisor iki 2007 ngrekam $12.8 milyar menang koleksi. Iku kapitu wektu iki taun tanggalan sing menang ngluwihi $1 milyar ing sasi, paling wiwit tanggalan taun 2006 nalika iku ngluwihi sangang kaping milimeter gelombang siw slot uploaded antena kanggo 5g komunikasi. Pratondho menek luwih dhuwur desember volume uga bumped munggah tarif panggonan lan saben dina rata-rata tingkat kamar kanggo sasi casino sugih kode kanggo ladies ing goa. Nevada kang legal olahraga buku menang $329.1 yuta ing 2019, a 9,5 persen tambah liwat 2018. Loro-lorone padha cathetan kanggo negara lan 10th consecutive ngrekam ngrambah kanggo volume casino sugih kode gold coast.