Punika Koalisi kanggo Mungkasi Internet Gambling njupuk kuwatir bab kemajuan ing Pennsylvania?Poker Pemain Alliance direktur Sugih Muny wis gendero rumiyin condhong pangirim kampanye dening Sheldon Adelson kang Koalisi kanggo Mungkasi Internet Gambling sing wis diangkah Pennsylvania residents casino drive aix-en-provence. Muny diterbitake conto saka highly partisan mailers, kang gumantung ing jelas asil saka discredited Harper telephone otomatis jajak pendapat bubar bayar dening Koalisi (waca sadurungé InfoPowa lapuran) purporting kanggo nuduhake sing paling Pennsylvanians marang legalised online gambling, lan ora bakal ndhukung legislatif sing milih kanggo iku. Biasane grafis basis mailers uga push salah siji saka ngomong nilai saka Koalisi pamicara – miturut omongane uwong ease karo kang anak bisa gamble ing internet, kang njupuk ora cognisance linuwih ngukur tugasaken dening operator marang kuwi eventuality casino sugih kode kanggo ladies.
Pengamat industri ngomentari ing mail akeh ngomong iku bisa dadi tandha sing Koalisi wis akeh ngangap bab profesional lan ora bot-sih proses kang negara saka Pennsylvania pambiji kemungkinan kanggo legalised online gambling lan progressing intrastate ngukur kanggo efek aman lan diatur industri. Padha uga titik anyar lan luwih dipercaya jajak pendapat diterbitake minggu iki ing kang 58 persen saka penjawab support legalisation vs. 26 persen sing marang iku (waca sadurungé InfoPowa laporan) tigua casino el paso tx. Flagging pangirim inisiatif minggu iki, Muny tweeted:"Sheldon Adelson akeh layang propaganda dijupuk saka condhong PA polling, bayar dening dhewe anti-#poker grup." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 tigre de cristal resort & casino. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]