A catur ajaib ing para muda, aku tau takon marang apa kang bakal dilakoni yen iya ora muter poker, lan Badziakouski marang kula sing padha bakal olahraga totoan utawa sudagar – soko apa karo nomer tigua casino el paso tx. Mikita Badziakouski resmi anggota partypoker ambassadorial tim tigre de cristal resort & casino. Aturan sing luwih lugas saka Nectar Kertu tigre de cristal casino vladivostok. partypoker wis dikonfirmasi ing janjian saka Mikita Badziakouski minangka duta lan anggota paling anyar saka Pamuter Panel, lan tim ngumumke anyar mayuta-YUTA program kasetyan ndhuwur casino ing san juan. Sampeyan bakal nemokake Badziakouski renang karo hiu ing singlon Fish2013 puerto rico. Ing November, Badziakouski kompetisi ing $250.000 acara ing partypoker Karibia Poker Partai pagawean papat kanggo $700,000 ndhuwur casino ing palm springs. Diantara Badziakouski kang triumphs padha bali-kanggo-bali Triton Poker Seri Acara Utama menang ing Montenegro ($2.5 m) lan Jeju ($5.2 m), a $1.9 m kamenangan ing PokerStars Eropah Poker Tour (EPT) Barcelona €100,000 acara, lan papat-panggonan rampung ing Super Dhuwur Roller Bowl IV kanggo $1.6 m.

Pisanan aku tau ketemu Badziakouski sak Triton Poker Seri ing Montenegro ndhuwur casino ing san francisco. Belarus dipindhah saka Belarus kanggo Kiev nalika iku ana 18 ndhuwur casino ing puerto rico.