Ing Uruguay lan pejabat wis kabaripun mlebu mati ing $450 yuta rencana saka kemewahan hospitality tenan Cipriani SA sing ndeleng sajarah San Rafael Hotel rubah menyang luwih gedhe Cipriani Samudra Resor, Klub Pendhudhuk lan Casino kali kasino restoran des plaines. Miturut laporan saka G3Newswire, disetujoni saka kantor Pariwisata Mentri jerman Cardoso lan Ekonomi lan Finance Mentri Azucena Arbeleche tegese karya ing teka project kanggo resor pantai kutha Punta del Este bisa saiki miwiti minangka awal minangka juni ora ireng oak casino ngawula alkohol. Sumber rinci sing pembangunan iki pisanan samesthine kanggo nyakup anyar 70-kamar hotel dirancang dening New York-kantor pusaté arsitek Rafael Vinoly kajawi 75 apartemen pribadi lan casino sadurunge kang gabung ing tanggal mengko dening konvènsi tengah, gym, téater, spa, rambute salon, restoran, luwih pendhudhuk lan a pasangan saka parking garage garages. Sampurna posisi: Dumunung ing nemen tip kidul Uruguay madhep Samudra Atlantik, Punta del Este wis ngarep kanggo trio gambling-loropaken fasilitas ing Nogaro Casino, Seneng Punta del Este lan Conrad Casino nalika Luxembourg basis Cipriani SA tanggung jawab kanggo macem-macem situs kemewahan ing Amerika Serikat, Hong Kong, Spanyol, Meksiko, Monaco lan Saudi Arabia. Jaban rangkah mréntahaké: Dibangun ing pungkasan taun 1940-an minangka Punta del Este wiwit lelampahan menyang dadi salah siji saka sawijining negara kang perdana tujuan wisata, San Rafael Hotel wis kabaripun wis ditutup wiwit 2011 lan iki dituku dening Cipriani SA ing februari 2018 minangka bagéan saka hasil worth kira-kira $40 yuta ora ireng oak casino duwe prasmanan. Arbeleche purportedly nyatakake kang disetujoni kabeh bagean saka rencana kanggo narik kawigaten investasi manca menyang Uruguay lan sing iku optimistis sektor pariwisata lokal bakal terus munggah alur sapisan aktif ancaman saka coronavirus pandemi rawuh menyang mburi ora black jack njupuk skill. Kabaripun maca statement saka Arbeleche... "Kita terus kanggo nggawe kemajuan ing narik kawigaten investasi gedhe sing negara kita kabutuhan.".